FESTIVAL KASKADERSTVA: 3, 2, 1 AKCIJA!

Kino Edison organizator je festivala koji će po prvi puta u Hrvatskoj, a i šire, istaknuti važnost kaskakderske profesije u filmskoj industriji. Prvi autorski festival Kina Edison „Festival kaskaderstva: 3, 2, 1 akcija!“ održat će se 24. i 25. svibnja i to na dvije lokacije, u Dugoj Resi i Karlovcu. Radi se o jedinstvenom događaju s obzirom da gotovo nigdje u svijetu izvan SAD-a ne postoji događaj posvećen profesiji bez kojih neki od najvećih filmova ne bi bili to što jesu.

Više o Festivalu otkriva intervju Studia Europa s organizatorima: https://studioeuropa.online/info1-hrvatska/kaskaderi-u-karlovcu-dobili-svoj-festival

Kako se postaje kaskader, kakve vrste kaskada postoje, što je najvažnije u kaskaderskom poslu te na kojim su velikim produkcijama sudjelovali naši kaskaderi samo su neke od tema kojima će Festival biti posvećen. Kao dodatna posebnost, dodjeljivat će se i nagrade, gostovat će predstavnici filmske industrije, a cijeli festival bit će međunarodnog karaktera. Svi detalji o Festivalu dostupni su na mrežnoj stranici https://stunt-festival.com/ .

047 579 945

TELEFON

organizator

Napomena o snimanju i fotografiranju

Na lokacijama održavanja Festivala snimat će brojne televizijske ekipe i fotografi. Samim ulaskom na lokaciju gdje se održava Festival suglasni ste da Vas se smije snimati i fotografirati. Također, suglasni ste da sav materijal s Festivala smije biti korišten u promidžbene svrhe Festivala. Ako imate dodatnih pitanja oko snimanja na Festivalu, stojimo na raspolaganju.